Top

Scriptiehulp

Juridische scriptiehulp

Juridisch Tekstbureau begeleidt studenten bij het schrijven van een (juridische) scriptie of paper. Wij helpen je bij het uitwerken van een opdracht, beoordelen jouw tekst op grammatica en inhoud en tillen jouw tekst op deze manier naar een hoger niveau.

Voor jouw scriptiehulp betaal je enkel de uren die we nodig hadden. Je hoeft geen pakket af te nemen en er zijn geen verborgen kosten. We maken voor de samenwerking duidelijke afspraken over de soort begeleiding en het maximale aantal uren dat jij hulp wilt!

Ben je op zoek naar scriptiehulp voor een lange termijn, bijvoorbeeld een maand of een half jaar? Dan werken we met 2 proefuren waarin je ontdekt of je onze aanpak prettig vindt. Besluit je om door te gaan met Juridisch Tekstbureau dan betaal je voor deze uren. Wil je niet verder? Dan betaal je ook niets. Vraag naar de voorwaarden!

Scriptiehulp

Je zoekt hulp bij je (juridische) scriptie? Ik help je graag!

 • Regulier

 • €45

  Per uur
 • Je hebt de tijd voor je opdracht. We spreken vooraf af waar je hulp bij nodig hebt en op welke manier. Over het aantal uren en de wijze van begeleiding maken we duidelijke afspraken. Je betaalt per uur, we werken niet met pakketten en we maken afspraken over hoeveel uur wij maximaal mogen besteden van jou aan het nakijken.
 • Vraag aan
 • SPOED

 • €70

  Per uur
 • Hulp binnen 48 uur! Jouw scriptie of paper moet af en je hebt snel hulp nodig. Ik kijk je scriptie of paper na en help je bij het afronden. We maken vooraf duidelijk afspraken over het aantal uur dat ik maximaal besteed. Je hebt haast; wij werken desnoods in het weekend of ’s avonds; en we staan je vandaag nog bij.
 • Vraag aan

Daarom scriptiehulp bij Juridisch Tekstbureau

De juridische tekstschrijvers van Juridisch Tekstbureau hebben een masteropleiding afgerond aan de universiteit. Wij studeerden rechtsgeleerdheid. Sindsdien helpen wij studenten bij het schrijven van hun papers en scripties. Heb je scriptiehulp nodig? Neem direct contact op.

Er zijn diverse redenen waarom studenten ons benaderen. Het kan zijn dat ze hulp nodig hebben bij het maken van de opzet van het document. Of de scriptie is geschreven, maar er is een kritisch oog nodig.

Wij begeleiden jou voor de scriptiehulp online, via telefoon of Skype bij het schrijven en verbeteren van jouw paper of scriptie. Ons streven is om jou binnen 48 – 72 uur van een inhoudelijke reactie te voorzien.

Dus zoek je juridische scriptiehulp, neem dan direct contact met ons op!