Top

Over ons

Ons verhaal

Juridisch Tekstbureau is de brug tussen de juridische dienstverlener en de klant. Wij zorgen ervoor dat jij jouw doelgroep bereikt. Met onze teksten verlagen wij de drempel, waardoor de websitebezoeker contact opneemt met jou.

Neem contact op
q

Karlien de Bruijn

Ik ben Karlien de Bruijn. Jurist (mr.), blogger (reistipsmetkids.nl en Reisetippsmitkindern.de) en SEO specialist. Vanwege mijn passie voor lezen, schrijven en kennis delen ben ik Juridisch Tekstbureau gestart. Voorheen werkte ik als (bedrijfs)jurist bij diverse organisaties, daarvoor werkte ik op de afdeling bezwaar en beroep bij het CVZ. In 2017 richtte ik Juridisch Tekstbureau op en sindsdien schrijf ik dagelijks juridische teksten, blogs en artikelen. Ik ben in staat om ingewikkelde teksten om te zetten in begrijpelijke taal. Vanwege mijn juridische achtergrond en mijn ervaring met bloggen kan ik veel juridische bedrijven helpen aan goede teksten voor hun website of tijdschrift.

Connect op Linkedin:

bloggen als advocaat

Juridisch Tekstbureau

Juridisch Tekstbureau is expert op het gebied van juridische teksten. Juridische teksten helder schrijven is een vak apart: wij maken van ingewikkelde materie een begrijpelijk artikel. Daarnaast vertalen wij jouw bedrijfsmissie naar een overzichtelijke website die goed gevonden wordt in de zoekmachines.

Juridisch Tekstbureau schrijft teksten voor on- en offline communicatie. Bijvoorbeeld juridische blogs en artikelen voor tijdschriften.

Neem contact op
q
Juridische teksten

Juridische teksten geschreven door een meester in de rechten.

q
Doelgroep

Wij schrijven de teksten voor jouw doelgroep, ongeacht het taalniveau.

q
Toegankelijk

Wij zijn open & vriendelijk en we houden van duidelijke afspraken.

q
Snelheid

Wij reageren binnen 24 uur op berichten, en het liefst nog sneller.