Over ons

bloggen als advocaat

Juridisch Tekstbureau

Juridisch Tekstbureau is expert op het gebied van juridische teksten en online vindbaarheid. Juridische teksten helder schrijven is een vak apart. Juridisch Tekstbureau schrijft deze teksten voor on- en offline communicatie. Daarnaast zet Juridisch Tekstbureau de kennis van het schrijven van uitstekende (juridische) webteksten ook in voor websiteoptimalisatie.Deze combinatie is uniek in Nederland: geen ander bedrijf weet juridische kennis te combineren met het schrijven van juridische teksten en het verbeteren van de online zichtbaarheid.

Karlien de Bruijn – Oprichter

Ik ben Karlien de Bruijn. Jurist, blogger (reistipsmetkids.nl) en SEO specialist. Vanwege mijn passie voor lezen, schrijven en het optimaliseren van websites ben ik Juridisch Tekstbureau gestart. Voorheen werkte ik als (bedrijfs)jurist bij diverse organisaties. Regelmatig werd ik benaderd door bedrijven voor functies als (juridisch) tekstschrijver en content manager. En toen kwam mijn ondernemingszin bovendrijven: ik kan het complete pakket bieden, van sterke juridische teksten tot het verbeteren van websites.

Partner: Nedtalk Nederland B.V.

Nedtalk Nederland B.V. ontwikkelt innovatieve software voor zorg en onderwijs. Directeur Johan Nederhof heeft 25+ jaar ervaring met het ontwikkelen van software. Hij is opgeleid in software engeneering en elektrotechniek, beheerst meer dan tien programmeertalen en is expert op het gebied van websiteoptimalisatie.

De technische analyse van jouw website, en eventuele optimalisaties, worden uitgevoerd door Nedtalk. Met deze samenwerking biedt Juridisch Tekstbureau de technische verbetering van jouw website.